Bolvadin Yakup Şevki Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Yardımcı sağlık personelinin hem ülkemizde hem de dünyada önemimin farkında olan, AB uyumu sürecinde kendisini sağlık alanındaki bilgileri takip ederek yenileyen yardımcı sağlık personeli yetiştirmek. Kültürel mirasımızı değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek. Okul, aile, çevre, öğrenci diyalogu ve işbirliğine önem veren, Öğrencilerini bilgi, görgü ve terbiye bakımından en üst düzeye çıkarmaya çalışan, Çevreye duyarlı, yaratıcı ve yenilikçi, dünya ile barışık, vatansever, tüketici değil üretici bir nesil yetiştirmek.

Misyon: Her alanda değişimlerin hızlı olduğu ve ihtiyaç duyulduğu günümüz bilgi toplumuna geçiş şartlarında, kültürüyle barışık olarak geçmişini ve bu gününü analiz ederek özümseyen, aldığı dersler temelinde gelecekle ilgili hedefler koyabilen, bulunduğu her ortamda etreafına fafdalı olan,yeilikleri araştıran, takib eden ve uyum sağlayan, yetenekli, çalışkan, insan haklarına saygılı yardımcı sağlık personeli yetiştirmeyi amaç edinen Bolvadin Anadolu Sağlık Meslek Lisesi,"Milli eğitim politikalarını üretilmesinde uygulamaları ile örnek olmak,mevcut eğitim modelini en güzel şekilde uygulayarak öğrencilerinin iyi bir sağlık personeli olarak yetişmesini sağlamak gibi hedefleri olan bir okuldur.

Başarılar:

Saatler: 08.10-17.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://afyonbolvadinsml.meb.k12.tr

Adres - YENİCE MAH. ALP ARSLAN TÜRKEŞ CAD. SAGLIK MESLEK LİSESİ BLOK NO: 65 İÇ KAPI NO: 1 BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :NORMAL-TAMGÜN TAM YIL

Yerleşim Yeri - ESKİ OTO TERMİNAL YANI(YENİ BELEDİYE BİNASI YANI)

Ulaşım ARABA VEYA DOLMUŞ İLE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 KM